Spikerlik Kursu

Spikerlik İçin Neleri Öğrenmelisiniz ?

Spikerlik Çalışmaları Hakan Öztürk Medya Koçluğu Stüdyosu

Spikerlik Çalışmaları Hakan Öztürk Medya Koçluğu Stüdyosu

Spikerlik bir çok yetkinliği içinde barındıran eğlenceli, dinamik, bir o kadar da stresli bir meslektir. Spiker olan kişi kendini sürekli geliştirmelidir. Başarılı bir spiker,iyi bir haber metini yazabilmeli, bülten içinde bağlantı kurabilmeli, promptera hakim olabilmelidir. Kısacası mesleğin getirdiği bilgi ve becerilere hakim olmalıdır. Spikerlik kurslarında verilen teorik bilgiler maalesef tek başına yeterli olmamaktadır.

Mesleğin inceliklerini deneyimli bir isimden öğrenmek, pratik çalışmalarla gerçek stüdyolarda kendinizi geliştirmek için; bu konuda marka olan isim Hakan Öztürk, artık Medya Koçu olarak yanınızda.

Medya Koçu Hakan Öztürk’ün medya camiasına kazandırdığı başarılı isimler arasında siz de olmak istiyorsanız, hemen kendisinden ücretsiz danışmanlık için randevu alın.Kadıköy’de ki Medya Koçluğu Stüdyosu’nda iş başvurularınızda sizi öne taşıyacak,

profesyonel Demonuzu hazırlayın.

Medya Koçluğu, Medya Danışmanlığı, Spikerlik ve merak ettikleriniz için; 0216 700 24 19 ya da 0505 716 23 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

www.medyakocu.com

No comments

Bir cevap yazın